Doi studenți, un marocan și o româncă, găsiți incendiați. Poliția ia în calcul varianta asasinării

Mai multe persoane sunt audiate sâmbătă de poliţiştii ieşeni, fiind suspectate că ar fi ucis doi studenţi la Medicină, care formau un cuplu, dubla crimă având loc într-o vilă din municipiu.

Anchetatorii au ridicat mai mulţi tineri sâmbătă din complexul studenţesc ”Tudor Vladimirescu” din Iaşi, ei fiind duşi la audieri pentru a se stabili dacă au fost fost implicaţi în uciderea a doi studenţi la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi.

Cuplul locuia cu chirie într-o vilă din zona Moara de Vânt, tânărul fiind de cetăţenie marocană, iar fata româncă.

Cei doi au fost găsiţi morţi în vila respectivă, iar poliţiştii au luat în calcul varianta asasinării acestora, surse din rândul anchetatorilor precizând că trupurile celor doi studenţi ar fi fost incendiate. Cadavrele au fost duse la Institutul de Medicină Legală din Iaşi pentru a fi efectuată necropsia.

Poliţiştii au identificat imediat un cerc de suspecţi, iar mai mulţi au fost ridicaţi din complexul studenţesc Tudor Vladimirescu şi au fost duşi la audieri.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Incidența cazurilor de covid a scăzut sub 1 la mie în județul Constanța. 105 decese la nivel național

Sat Dec 11 , 2021
În ultimele 24 de ore, în România au fost înregistrate 931 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 15 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. În județul […]
coronavirus