Doi suceveni care au tâlhărit un bărbat în Mamaia au ajuns în arest

catuse

Polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au identificat doi tineri, de 21, respectiv 20 de ani, ambii din județul Suceava, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Astfel, în noaptea de 15 mai a.c., în jurul orei 22.40, tinerii în cauză ar fi sustras, prin violență, telefonul mobil aparținând unui bărbat, de 48 de ani, în timp ce acesta se afla în stațiunea Mamaia.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 17 mai, să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Tinerii au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, iar judecătorul a decis să îi aresteze preventiv pentru 30 de zile.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Neversea sărbătorește Ziua Constanței cu Manuel Riva și Alexandra Stan

Tue May 17 , 2022
De ziua Constanței, Neversea aduce pe scena din mijlocul orașului, din Piața Ovidiu, doi artiști apreciați de publicul festivalului, Manuel Riva și Alexandra Stan. Evenimentele dedicate zilei orașului vor începe pe plaja Neversea Beach de la ora 18:00, când DJ-ul Manuel Riva va anima atmosfera timp de trei ore. Apoi […]