Doi tineri au murit într-un accident rutier produs în Medgidia FOTO

Doi tineri au murit într-un accident rutier produs în Medgidia.

S-a întâmplat noaptea trecută, în jurul orei 3:20 (este ora la care s-a sunat la 112). Cei doi se aflau într-un Audi A6.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale ISU Dobrogea și ale Ambulanței, dar acestea nu au mai putut face nimic decât să scoată cadavrele din mașina care devenise un morman de fiare.

COMPLETARE 1: Unul dintre tineri, proprietarul mașinii. era căsătorit și avea doi copii. Celălalt lucra ca șofer la fabrica de amidon, era vărul unui consilier local.

COMPLETARE 2: Accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive, după cum reiese și din modul în care arată mașina după impact. Șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă, unde a intrat în coliziune cu mai mulți copaci.

COMPLETARE 3. Ce spune oficial IPJ Constanța despre accident.

„Astăzi, în jurul orei 3.20, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe bulevardul Independenței din municipiul Medgidia.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 22 de ani, și mai mulți copaci din afara părții carosabile.

În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto, precum și a pasagerului dreapta față, de 22 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

COMPLETARE 3. Martorii spun că în mașină se afla o sticlă de băutură și că mașina ar fi avut circa 150 km/oră (informația nu este confirmată oficial). Autoturismul fusese cumpărat de curând.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Se fac angajări în Valu lui Traian

Sat May 22 , 2021
O societate comercială cu profil de construcții ușoare și amenajări peisagistice cu sediul în Valu lui Traian angajează muncitori calificați – peisagiști, lăcătuși mecanici, sudori, zugravi. Contract de muncă de este 8 ore/zi, 5 zile/săptămână. Diploma de specializare este obligatorie. Nu se decontează transport. Informații suplimentare la 0241231006 interior 9. […]