Doi tineri l-au amenințat pe un bărbat cu un pistol airsoft și un cuțit și i-au furat mașina

Momentul când cei doi au fost prinși și opriți în trafic de polițiști

Doi tineri, dintre care unul minor, l-au amenințat pe un bărbat cu un pistol airsoft și un obiect ascuțit și i-au furat mașina. Polițiștii i-au prins după ce au făcut mai multe filtre.

Potrivit polițiștilor constănțeni, în această dimineață, în localitatea Mihai Viteazu, prin apel 112, a fost sesizat faptul că un bărbat, de 45 de ani, ar fi fost amenințat cu un pistol airsoft și un obiect înțepător de către doi tineri, care i-ar fi sustras acestuia autoturismul, ulterior părăsind zona.

Polițiștii constănțeni au constituit filtre rutiere în localitățile limitrofe zonei producerii incidentului, iar în aproximativ jumătate de oră, persoanele în cauză au fost depistate pe DN 22, între localitățile Oituz și Sibioara din județul Constanța.”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Tinerii au 16, respectiv 19 ani și sunt din Tulcea, aceștia fiind conduși la sediul poliției pentru audieri, în vederea continuării cercetărilor.

Cercetările vor fi continuate de către polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța.

La momentul redactării acestei știri se efectuează cercetări la fața locului sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și tâlhărie calificată.

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.