Doi turiști străini s-au ales cu dosar penal după ce ar fi făcut sex pe plajă

În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 15.00, polițiștii Secției 3 au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o plajă din municipiul Constanța, un bărbat și o femeie, în timp ce se aflau în vecinătatea luciului de apă, ar fi exercitat reciproc mișcări aferente unui act sexual, provocând indignarea persoanelor prezente pe plajă, a anunțat IPJ Constanța.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat cele 2 persoane, fiind vorba despre o femeie, de 28 de ani, și un bărbat, de 33 de ani, cetățeni polonezi, aceștia fiind conduși la sediul Secției în vederea stabilirii situației de fapt.”, a precizat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al instituției.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Foto: dmarge.com. Imagine cu rol ilustrativ

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Centrul Constanței se va închide timp de 2 zile pentru o competiție sportivă la care participă 36 de minori

Tue Jun 29 , 2021
Centrul Constanței se va închide timp de 2 zile pentru un SuperCupa României la Karting Electric. Marele ePremiu al orașului Constanța va avea loc în 3 și 4 iulie 2021. Evenimentul este, potrivit Primăriei Constanța, unic în lume. Primăria Municipiului Constanța, în parteneriat cu Asociația Sportivă „Clubul de Karting Electric […]
karting constanta