Doliu în presă. A murit jurnalista Mona Constantinescu

Monica Constantinescu (Mona, cum îi spuneau apropiații), a murit vineri, 21 ianuarie.

Avea numai 66 de ani.

A fost jurnalist la Neptun TV și, pentru ani buni, la Radio România Actualități,

Trupul neînsuflețit va fi depus la Casa Mortuara a Cimitirului Central, iar duminica va avea loc în mormântarea.

Anunţul a fost făcut de fiul ei, Robert Nenciu. 

„Cu durere în suflet vă anunț faptul că fosta voastră colegă, Mona Constantinescu a decedat astăzi. Trupul neînsuflețit va fi depus la Casa Mortuară a Cimitirului Central, iar duminică va avea loc înmormântarea. Dumnezeu să o odinească!”, a transmis acesta colegilor de presă.

În urmă cu circa trei luni, s-a stins din viață un alt ziarist cunoscut, Darius Martinescu.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Putin a pus ochii pe România. Ce a cerut

vin ian. 21 , 2022
Rusia caută să obţină plecarea forţelor NATO din România şi Bulgaria, ca parte a propunerilor sale de securitate, relatează Reuters. Garanțiile de securitate pe care Rusia vrea să le obţină de la Occident includ prevederi ca forțele NATO să părăsească România și Bulgaria, a declarat vineri Ministerul de Externe rus. […]

V-ar putea interesa și: