Doliu la Universitatea Ovidius. O profesoară, răpusă de boală

Conferențiar universitar doctor Ileana Jitaru, prodecanul Facultății de Litere din cadrul Universității Ovidius Constanța, a încetat din viață.

Ileana Jitaru s-a stins astăzi din viață, după ce zilele trecute colegii făcuseră un apel la ajutor. Avea nevoie de sânge.

Vestea a fost confirmată pe Facebook de Alexandrina Vlad, cadru didactic la Liceul Teoretic George Călinescu Constanța: „A murit Ileana Jitaru, prodecan Facultatea de Litere, Universitatea Ovidius. Un om tânăr, în plină activitate academica.”


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tragedie în Tulcea. Doi minori au murit într-un accident rutier, șoferul este în comă

joi ian. 26 , 2023
Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Delta“ al județului Tulcea a fost solicitat joi, 26 ianuarie a.c., în jurul orei 16:00, să intervină în cazul producerii unui accident rutier, pe drumul european E87, între localitățile Două Cantoane și Babadag, în care a fost implicat un autoturism în care se aflau 3 […]

V-ar putea interesa și: