Domnișoare cu unghii făcute și glezne dezgolite scuipă semințe pe jos

Domnișoare cu unghii făcute și glezne dezgolite scuipă semințe pe jos Constanța
Domnișoare cu unghii făcute și glezne dezgolite scuipă semințe pe jos (foto: Poliția Locală Constanța)

Domnișoare cu unghii făcute și glezne dezgolite scuipă semințe pe jos – aceasta este una dintre imaginile surprinse de polițiștii locali din Constanța.

În cursul zilei de 1 februarie 2019, în intervalul orar 18.00-02.00 , lucrătorii Direcției Generale Politia Locală Constanța au organizat și desfășurat o acțiune de prevenire și combatere a fenomenelor antisociale, în care 14 polițiști locali organizați pe echipe au monitorizat parcurile Tăbăcărie, Tomis 2, Oleg Danovski, Arheologic, Viitorului, Poarta 6 și zonele de interes adiacente acestora.

În cadrul acestei acțiuni au fost legitimate 35 de persoane și s- au aplicat 28 de amenzi contravenționale în valoare totală de 5.780 lei.

Dintre acestea, 18 abateri au fost constatate pentru încălcarea ordinii, siguranței și liniștii publice, 8 pentru nerespectarea normelor de curățenie în orașul Constanța, o sancțiune pentru nerespectarea normelor legale privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români și o sancțiune pentru nerespectarea prevederilor legale privind fumatul într-un spațiu public în care acest lucru este interzis.

Acțiuni similare se vor derula constant, în scopul prevenirii și combaterii fenomenelor antisociale stradale.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Întrebarea zilei. Este o idee bună că City Park Mall taxează parcarea?

Sat Feb 2 , 2019
City Mall, cel mai controversat centru comercial din Constanța, a început să taxeze parcarea, începând din 28 ianuarie 2018. Primele două ore sunt gratuite, dar în funcție de durata de parcare, se poate ajunge la un tarif de 10 lei pe oră. Se pot face abonamente lunare, costă 300 de […]