Șefa de campanie a Vioricăi Dăncilă: „Domnul Klaus cred deja se şi vede şef de lagăr de concentrare”

Lia Olguţa Vasilescu

Şefa de campanie a Vioricăi Dăncilă, fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu, crede că președintele Klaus Iohannis se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo la reeducare.

„Domnul Klaus cred deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo la reeducare”, a declarat Olguţa Vasilescu sâmbătă seară, la Antena 3, solicitată să comenteze afirmaţiile făcute de Klaus Iohannis la o întâlnire electorală, la Bistriţa.

Ea a subliniat că Traian Băsescu ”a ştiut să strunească toată clasa politică prin dosare”, iar Klaus Iohannis la început părea un preşedinte normal, la locul lui, dar că în ultima vreme ”a început să aibă tot felul de obsesii, frustrări”.

Vasilescu a continuat afirmând că discursurile preşedintelui sunt trase la indigo şi că cei din PSD au fost şocaţi de câte ori Iohannis a rostit numele PSD într-un discurs.

„El tot ceea ce a făcut bun în cinci ani de zile a fost să dea jos de la guvernare PSD”, a afirmat Lia Olguţa Vasilescu.

Lia Olguţa Vasilescu a mai făcut afirmaţii similare la adresa preşedintelui, în perioada în care era ministru al Muncii, când a declarat, în contextul în care preşedintele Klaus Iohannis acuza PSD că a gazat românii la proteste, că afirmaţiile acestuia nu sunt demne de un preşedinte şi, „ca neamţ, să vorbeşti de gazare, trebuie să ai mult curaj”.

Vă recomandăm și:

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published.