Domnule Negoi, dați-i afară pe cei care vă sfătuiesc cum să comunicați

remus negoi
Remus Negoi, președinte USR Constanța. Foto: Constanța 100%

Un tren a rămas blocat opt ore în mijlocul drumului. Primul ministru a cerut demisia directorului CFR, aflat în subordinea ministerului Transporturilor, condus de USR. Ca să-și apere șeful, senatorul Remus Negoi a ținut să facă o paralelă între acest incident și faptul că românii nu se vaccinează. A comparat mere cu pere, uitând subiectul problemei și necerându-și scuze măcar de la copiii blocați în tren, fără apă și mâncare.

Îl știu pe Remus Negoi ca o persoană cu bun simț și cred că postarea de pe Facebook nici măcar nu a fost făcută de el, ci de cei pe care îi plătește ca să-l sfătuiască.

Să vedem însă toată întâmplarea. Directorul CFR a fost întrebat de ce o locomotivă nu a ajuns timp de 8 ore la un tren în care erau blocați și 30 de copii.

„Și de ce mă întrebați pe mine? Noi am pus la dispoziția CFR-ului această locomotivă. Dacă a fost un pom căzut pe linie, locomotiva nu poate, din păcate, sări peste pom. Eu vă spun ce informații am eu. Încercați să vorbiți cu responsabilii, cei care conduc circulația. (…) Încercați dumneavoastră să găsiți la ora aceea soluții! Încercați să găsiți transbordare la ora 00:00, la 1.000 de călători, câți sunt într-un tren. (…) Eu sunt în funcție, eu iau deciziile. De ce trebuie să veniți dumneavoastră să îmi spuneți ce trebuia să fac dacă vă spun că nu se putea face?” a declarat Ovidiu Vizante.

Întrebat dacă au primit călătorii măcar apă cât au stat în câmp, directorul CFR a răspuns: „Vor primi când ajung la București”.

Iată și răspunsul lui Remus Negoi:

„Realitatea paralelă a premierului, aflat în permanentă campanie electorală internă:

“Dacă directorul CFR ar fi lucrat la guvern, acum era acasă”.

Realitatea dureroasă a clasamentului european al vaccinării, unde România e pe penultimul loc:

Dacă echipa de coordonare a campaniei de vaccinare din România ar fi lucrat la guvern, acum trebuia să fie acasă.

Oh, wait…”

Dar nu cumva e mai bine să plecați cu toții acasă? Căci, practic, recunoașteți că sunt erori de ambele părți.


energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.