Donald Trump angajează români pentru hotelul său de lux din Irlanda

Trump Hotels Doonbeg, parte din portofoliul hotelier al fostului președinte american Donald Trump, caută personal din România, scrie Profit.ro.  

Hotelul din Irlanda al miliardarului Donald Trump face angajări în România. Hotelul Trump de cinci stele din Irlanda caută sommelier, menajere, restaurant manager și ospătari din România.

Se oferă salarii între 2.000 și 3.000 de euro pe lună.

Anunțurile au fost deja publicate pe platformele online de recrutare. 

Și în 2022, miliardarul a angajat români pe posturi de bucătari și cameriste, oferind salarii între 25.000 și 30.000 de euro, scrie Profit.ro

„Nivelul de flexbilitate al candidaţilor români este foarte mare, se integrează foarte ușor în companii cu specific internațional și au un nivel foarte mare de anduranţă atunci când vine vorba de o schimbare”, a declarat Roxana Drăghici, reprezentant platformă de recrutare. 

Hotelul Trump International din Doonbeg se află pe coasta de Vest a Irlandei, are camere şi restaurante cu vedere către Oceanul Atlantic, spa, teren de golf şi plajă. 

Recomandare: Au lăsat Mangalia pentru Danemarca. Majoritatea ar vrea să se întoarcă


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Meteorologii anunță lapoviță, ninsoare și vânt puternic în următoarele zile

mie ian. 25 , 2023
Centrul Meteorologic Regional Dobrogea a anunțat cum va fi vremea în perioada 25 ianuarie ora 20.00 – 30 ianuarie ora 08.00. PROGNOZĂ METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 25.01.2023 ORA 20:00 – 26.01.2023 ORA 08:00 Cerul va fi noros și, trecător, vor fi precipitații mixte, slabe cantitativ, ce pot favoriza, izolat, depunerea de […]
case ninsoare vreme

V-ar putea interesa și: