Doreii de la Termoficare: avarie apărută imediată după ce au terminat de remediat o avarie

Situație tragico-comică în Constanța. Angajații Termoficare Constanța SRL lucrau la o avarie care a lăsat mii de constănțeni fără apă caldă și căldură într-un moment când temperaturile scad sub zero grade.

Ei bine, au terminat – chipurile – de remediat problema, au dat drumul la apa caldă, dar chiar în momentul probelor au apărut noi avarii. Nu una, ci mai multe. Acestea nu vor fi remediate decât mâine după-amiază.

„Urmare a înlăturării avariilor succesive apărute pe rețeaua de transport a agentului termic, lucrătorii societăţii TERMOFICARE CONSTANȚA S.R.L. lucreaza non-stop pentru repunerea sistemului în funcționare tehnologică, a celor 15  puncte termice (PT 17, 18, 19, 20, 22, 23, 24, 25, 42, 105, 107, 108, 112, 113, 114)  care au fost afectate de avarii, deoarece in timpul manevrelor specifice de incărcare a acestui tronson de rețea de transport cu agent termic au apărut noi avarii. Estimăm reluarea furnizarii în cursul după-amiezii de 31.01.2023.”, spun cei de la Termoficare.

Aceștia nu au comunicat și zonele afectate de această oprire, dar în mare ele sunt: Casa de Cultură, Tomis I, Tomis II, Capitol.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 thoughts on “Doreii de la Termoficare: avarie apărută imediată după ce au terminat de remediat o avarie

  1. Este inca una-datotita unei avarii pe str Ion Alexandrescu de la ora 16 pe Badea Cârțan,Anadalchioi, o parte din Inel 1 copii și bătrânii stau in frig și așteaptă căldura la Sf așteaptă.Au spart toate bulevardele pt a schimba conductele dar cele secundare la punctele termice sunt ciuruite.Cel mai bun exemplu Badea Cârțan.Saptamana trecută avaria de pe strada Adamclisi – 3 zile de frig.Acum alta avarie ii obligă pe locuitorii de pe Badea Cârțan -stada unde muncesc birocratii de la radet-să stea iarăși in frig. Ar trebui verificat și CET -ul daca presiunea și temperatura ridicata a agentului termic nu duc la deteriorarea conductelor secundare.Sunt prea dese aceste avarii.A venit iarna încă puțin mai putem răbda și vom ieși în stradă .

  2. Nu au vrut sa intelega ca singura solutie pentru incalzirea locuintelor era transformarea punctelor termice in microcentrale termice de cartier .Nu au vrut, pentruca MAREA AFACERE va fi hacuirea strazilor si bulevardelor intregului oras cu inlocuirea tevilor. Nici in zece ani DECI,nu vor rezolva de fapt problema incalzirii .In schimb vor reusi sa OBLIGE alte cateva mii de apartamente sa -si monteze centrale pe gaze (mari poluatoare) si sa bage banii in buzunarele Gazprom…….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Constănțenii din patru cartiere vor dormi fără căldură

lun ian. 30 , 2023
Încă o avaria a apărut la rețelele de termoficare din municipiul Constanța. De data aceasta s-a întâmplat la rețeaua de transport amplasată pe strada Intrarea Ion Alexandrescu. Din acest motiv nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii în zonele Badea Cârțan, […]

V-ar putea interesa și: