Dosar penal pentru ultraj referitor la faptele președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu

Mihai Alexandru Stanciu, prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a confirmat pe 4 aprilie că Poliția Municipiului Constanța a făcut o sesizare legată de imaginile în care apare președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, scrie Constanta.info, care a publicat în premieră clipul video.

„În data de 4.04.2023, Poliția Municipiului Constanța a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, cu privire la imaginile apărute în mediul online în care apărea președintele Consiliului Județean, Mihai Lupu, și care i-ar fi adresat cuvinte jignitoare și amenințări unui lucrător al Poliției Locale, pentru că acesta nu i-ar fi permis accesul într-o zonă în care accesul era restricționat. Din actul de sesizare, rezultă că fapta ar fi din anul 2021. Am înregistrat sesizarea ca dosar penal și se fac cercetări sub aspectul săvârșirii sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.”, a declarat procurorul Mihai Alexandru Stanciu. 

Vă recomandăm și: COMPLETARE Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, PNL, jignește și lovește un polițist local: „Prostule, idiotule, cretinule. Săptămâna viitoare nu vei mai fi nimic, idiotule”


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

3 thoughts on “Dosar penal pentru ultraj referitor la faptele președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Instanța a anulat o amendă primită de IPS Teodosie pentru că nu ar fi respectat carantina

mar apr. 4 , 2023
Una din amenzile primite de Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, în ianuarie 2022, că nu ar fi respectat carantina a fost anulată de definitiv de Tribunalul Constanța. Instanța a decis, marţi, să respingă ca nefondat apelul Secţiei 3 Poliţie Constanţa la decizia Judecătoriei Constanţa prin care Arhiepiscopul Tomisului scăpase […]

V-ar putea interesa și: