Dosar penal pentru un bărbat din Mangalia, deoarece nu le-a spus medicilor că soția are virusul Covid-19

Polițiști din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au fost sesizați astăzi de către Spitalul Municipal Mangalia cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi prezentat, în data de 25 martie la Spitalul municipal Mangalia, împreună cu fiul său, de 13 ani.

„Bărbatul ar fi declarat, în mod fals, că nu a intrat in contact cu alte persoane suspecte / diagnosticate cu acest virus, deși sotia sa fusese anterior diagnosticată pozitiv cu virusul COVID 19 și se află internată la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, de pe data de 24 martie”, a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de zădărnicirea combaterii bolilor și fals în declarații.

Cu privire la aceste aspecte au fost informati si reprezentanții D.S.P. Constanta.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Încă două avioane cu repatriați aterizează azi în Constanța

Fri Mar 27 , 2020
Încă două avioane cu repatriați aterizează azi, 27 martie, pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu. Ambele curse pleacă din Veneția, Italia. „În funcție de câte persoane vin, se vor carantina în centrele de carantinare disponibile. Încă nu s-a terminat procesul de vânzare a biletelor”, a declarat prefectul Constanței, George Niculescu. Centre […]