Dosar penal pentru vot multiplu în Constanța

Polițiștii din Constanța au deschis un dosar penal pentru o tentativă de vot multiplu.

„Am înregistrat o tentativă de vot multiplu, pe raza Secției 4 Poliție. O femeie, de 62 de ani, a încercat să voteze a doua oară la o altă secție de votare de pe raza municipiului Constanța cu vechea carte de identitate, pe care o declarase pierdută.”, au precizat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Incidentul a fost semnalat la secția nr. 112

De asemenea, IPJ s-a autosesizat și efectuează verificări cu privire la imagini apărute în mediul online care arată că primarul unei localități ar fi oferit bani președintei unei secții de votare.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Topul politicienilor constănțeni în social media

Dum nov. 10 , 2019
Social media a ajuns un vehicul important pentru politicienii din întreaga lume. Până și președintele Statelor Unite își transmite multe din mesaje în acest mod. Și politicienii din Constanța folosesc social media pentru a-și promova acțiunile și pe ei înșiși. Cu mai mult sau mai puțin succes. Am verificat paginile […]
primaria constanta facebook

V-ar putea interesa și: