Dosar penal și trei vehicule confiscate pentru aruncarea de gunoi în locuri neamenajate

Polițiștii locali din Constanța au surprins cu ajutorul camerelor de supraveghere cum reprezentanții unei societăți comerciale aruncau deșeurile inerte în alte locuri decât cele autorizate.

Societatea respectivă a fost sancționată cu amendă în valoare de 50.000 lei, a anunțat Primăria Constanța, fără să facă public numele firmei. De asemenea, polițiștii locali au aplicat și sancțiunea complementară de confiscare a celor 3 vehicule folosite la săvârșirea contravenției.

Mai mult, pentru săvârșirea infracțiunii de îngropare a deșeurilor se va înainta plângere penală împotriva celor responsabili.

„Vă reamintim că polițiștii locali monitorizează în permanență întreg municipiul Constanța și manifestă toleranță zero față de persoanele care încalcă prevederile legale. Vă rugăm să înțelegeți că depozitarea ori abandonarea necorespunzătoare a deșeurilor de orice fel poate produce consecințe destul de grave asupra mediului înconjurător. Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetățenii și îi rugăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.”, a punctat Primăria Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Farul Constanța, pas mare pentru calificarea în play-off-ul Conference League

joi aug. 10 , 2023
Farul Constanța a învins, joi, cu 3 – 0 echipa Flora Tallinn, campioana Estoniei, în turul trei preliminar al Conference League. Au marcat: Alibec 48, Budescu 79, Queiros 90+5. Farul a făcut un pas important pentru calificarea în play-off-ul Conference League. Constantin Budescu (34 de ani) a fost titular la […]

V-ar putea interesa și: