Dosare penale întocmite de polițiștii de la rutieră. Șoferi care conduceau drogați, băuți sau fără permis

politie soferi
Imagine cu caracter ilustrativ

Polițiștii de la Rutieră din Constanța au întocmit, ieri, patru dosare penale.

În jurul orei 15.30, polițiști din cadrul Secției 4 au identificat un bărbat, de 51 de ani, care a condus o autoutilitară pe bulevardul Mamaia din muncipiul Constanța, în timp ce avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

La 17.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, în localitatea Eforie Nord, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. Polițiștii l-au testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cannabis.

Puțin mai târziu, alți polițiști au identificat un bărbat, de 48 de ani, care a condus un autoturism pe DN 3, în localitatea Ciocârlia de Sus, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe raza localității Topalu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Citește și: Poliţe RCA false descoperite și confiscate de polițiștii de frontieră

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.