Dosare penale pentru bărbați care au condus fără permis sau sub influența alcoolului

Polițiștii au întocmit dosare penale pentru bărbați care au condus fără permis sau sub influența alcoolului.

La data de 14 martie a.c., în jurul orei 11.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat un bărbat, de 59 de ani, care a condus un autoturism pe strada Albatros din satul Poiana. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul în cauză figura în baza de date cu permisul de conducere reținut.

În jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism pe strada Frunzelor din Năvodari, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Pe la ora 17.45, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un tânăr, de 19 ani, care a condus un autoturism pe strada Oltenilor din satul Sinoe, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauze, polițiștii au întocmit dosare penale.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Primul test al unui vaccin împotriva coronavirusului va fi făcut astăzi în SUA

Mon Mar 16 , 2020
Primul participant la un studiu clinic pentru un vaccin împotriva noului coronavirus va primi o doză experimentală luni, la Seattle, potrivit unui oficial guvernamental, scrie AP. Institutul Naţional de Sănătate finanţează testul, care va avea loc la Kaiser Permanente Washington Health Research Institute din Seattle.  Oficialul care a dezvăluit planurile […]