Dosare penale pentru că au condus sub influența cannabisului sau alcoolului

Fotografie cu caracter demonstrativ

Polițiștii constănțeni au întocmit trei dosare penale pentru șoferi care au condus sub influența canabisului sau alcoolului.

La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 15.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un tânăr, de 20 de ani, care a condus un autoturism pe strada 1 Mai din comuna Ostrov, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pentru cannabis.

Tot pe 16, în jurul orei 20.45, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism pe strada Șerban Vodă din comuna Ciobanu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

De asemenea, în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 38 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 391, în satul Negrești. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că acesta avea permisul de conducere anulat și se afla sub influența băuturilor alcoolice, aparatul etilotest indicând o valoare de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Un comentariu

  • PRAF in ochi!!!

    In CONSTANTA si MAMAIA se CIRCULA AGRESIV sub influenta alcoolului si probabil a substantelor psihoactive sau uneori fara permis.

    Dar cu o o asa conducere a POLITIEI RUTIERE CONSTANTA in care AU FOST DATE PERMISE DE CONDUCERE PE SPAGI INCLUSIV LA MULTI CARE NU STIU SA SCRIE, cam ca la Arges, la ce sa te astepti!!!

    Daca nu credeti doar aveti curiozitatea de a fi mai atenti la cum se CIRCULA pe strazi ziua in Constanta si noaptea in Mamaia si POLITIA RUTIERA CONSTANTA SE OCUPA DE CORICE ALTCEVA PRIN BIROURI DECAT CU CE AR TREBUI!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.