Dosare penale pentru șase șoferi care au condus sub influența băuturilor alcoolice

Un șofer este testat de către polițiști pentru a se constata dacă a consumat alcool

Polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale pentru șase șoferi care au condus sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 21 aprilie, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 26 de ani, care a condus un autoturism pe raza orașului Techirghiol, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Șoferul în cauză a acroșat un autoturism, care circula regulamentar din sens opus, fără a rezulta persoane vătămate în urma coliziunii. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul fiind condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În aceeași zi, poliţişti din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, care a condus un autoturism pe raza localității Chirnogeni, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Poliţişti din cadrul Postului de Poliție Lumina au depistat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, care a condus un motociclu neînmatriculat pe strada Năvodari din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul refuzând prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Tot pe 21 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din localitatea Hârșova, care a condus o autoutilitară pe raza localității Mihail Kogălniceanu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii l-au condus pe șofer la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Pe 20 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din localitatea Băneasa, județul Constanța, care a condus un autoturism în aceeași localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Tot pe 20 aprilie, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Lumina au depistat un bărbat, în vârstă de 67 de ani, care a condus un autoturism în aceeași localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Polițiștii au întocmit dosare penale în toate aceste cazuri.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pe băncile copilăriei, spectacolul jubiliar al Școlii „Gheorghe Țițeica”

Dum apr. 21 , 2019
Școala Gimnazială Nr.30 „Gheorghe Țițeica” a organizat, vineri, timp de trei ore, la Centrul Cultural Județean „Theodor Burada”, spectacolul jubiliar. Ajunsă la 50 de ani de existență, această instituție de învățământ de renume a Constanței a dorit să își omagieze foștii și actualii elevi, respectiv foștii și actualii profesori. Manifestarea […]

V-ar putea interesa și: