Dosare penale pentru șoferi care au condus sub influența alcoolului

Polițiștii constănțeni au întocmit mai multe dosare penale pentru șoferi care au condus sub influența alcoolului.

La data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 17.00, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat de 36 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Portului din Mangalia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În jurul orei 21.50, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat de 59 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dr. Gheorghe Marinescu din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Pe la 22.30, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Labirintului din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

De asemenea, tot în jurul orei 22.30, poliţişti din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au identificat un bărbat de 55 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității 23 August. În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că autovehiculul era neînmatriculat.

În toate cauzele au fost întocmite dosare penale.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Restricții de circulație în zona Casa de Cultură din Constanța, de vineri până sâmbătă

vin sept. 13 , 2019
Primăria Municipiului Constanța informează că începând de vineri, 13 septembrie, ora 18:00 și până sâmbătă, 14 septembrie, ora 20:00, traficul rutier va fi restricționat pe banda 1 de circulație de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, tronsonul cuprins între aleea Daliei și strada I.L. Caragiale, precum și în zona parcărilor în spic […]

V-ar putea interesa și: