Dosare penale pentru șoferi drogați, beți și fără permis

Polițiștii rutieri din Constanța au întocmit mai multe dosare penale pentru șoferi care au condus sub influența drogurilor, a băuturilor sau care nu aveau permis.

La data de 4 iulie a.c., în jurul orei 18.00, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Medgidia au depistat un bărbat, în vârstă de 20 de ani, din localitatea Castelu, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Republicii din Medgidia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În jurul orei 21.30, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din localitatea Drăgășani, județul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Constanța, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.

La data de 5 iulie a.c., în jurul orei 00.15, poliţişti din cadrul Secției 5 au depistat un tânăr, în vârstă de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat pe strada Caraiman din municipiul Constanța.

La 02.10, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Tulucești, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

Douzecei de minute mai târziu, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Portului din municipiul Mangalia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Incendiu în Satul de Vacanță

vin iul. 5 , 2019
Incendiu în Satul de Vacanță. Arde o clădire dezafectată la intrarea dinspre Mamaia. În zona intersecției Mamaia cu Aurel Vlaicu se circulă cu vizibilitate redusă din cauza fumului. La incendiu intervin 3 pompieri de la punctul temporar de stingere din Mamaia, cu o autospeciala de stingere. Din primele informații oferite […]

V-ar putea interesa și: