Dosare penale pentru șoferi

La data de 15 iunie a.c., în jurul orei 19.30, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Ostrov au depistat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Ostrov, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În aceeași zi, în jurul orei 21.15, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Mangalia. Bărbatul în cauză a fost implicat într-un accident rutier soladat doar cu pagube materiale.

De asemenea, în jurul orei 23.45, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Topalu au depistat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Crișan din județul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 02.30, poliţişti din cadrul Secției 4 Poliție au depistat în trafic, un bărbat, în vârstă de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauze, polițiștii au întocmit dosare penale.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Pompierii au salvat un câine maidanez dintr-un bazin cu apă

Sun Jun 16 , 2019
Pompierii de la ISU Dobrogea au salvat un câine maidanez care căzuse într-un bazin cu apă. Intervenția a avut loc în zona industrială din municipiul Constanța. Cățelul se află în afara oricărui pericol. Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Google News.

V-ar putea interesa și: