Două accidente rutiere mortale după încheierea stării de urgență

Două accidente rutiere mortale au avut loc în județul Constanța, la puțin timp după încheierea stării de urgență.

La data de 16 mai a.c., în jurul orei 01.00, polițiștii Biroului Rutier Medgidia au fost sesizați de către jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța, aflați în misiune de patrulare pe raza comunei Castelu, cu privire la faptul că au observat o persoană și un moped, căzute în afara părții carosabile.

Din cercetări s-a stabilit faptul că un bărbat de 41 de ani, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus un moped pe strada 1 Mai și ajungând la aproximativ 2 kilometri de localitate, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului.

În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a conducătorului de moped.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

S-a urcat beat la volan și circula în zig-zag

Al doilea accident a avut loc pe 15 mai, în jurul orei 21.10. Un bărbat de 29 de ani a condus un autoturism pe DJ 391, dinspre localitatea Viroaga către Negru Vodă, iar la un moment dat, deoarece se deplasa în zig-zag, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 25 de ani, care circula din spatele său și care a efectuat manevră de depășire.

În urma impactului, ambele autoturisme au fost proiectate în afara părții carosabile, iar cel de-al doilea auto a lovit un cap de pod.

În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a unui bărbat de 43 de ani, pasager pe locul din dreapta față din al doilea autoturism și vătămarea corporală gravă a unui bărbat de 24 de ani, pasager pe bancheta din spate din același autoturism.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, în cazul primului conducător auto, de 29 de ani, rezultatul indicând o valoare de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În perioada stării de urgență, circulația a fost restricționată, iar numărul accidentelor rutiere a fost mai reduc decât de obicei.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cum se verifică starea de sănătate la intrarea în magazin

Sat May 16 , 2020
Mai multe magazine din județul Constanța verifică starea de sănătate a clienților, înainte de a-i lăsa să intre. Un cititor ne-a trimis mai multe fotografii despre cum se realizează procedura la Penny, în Agigea. O angajată a unei firme de pază îi întâmpină la intrare și folosește un termometru cu […]