Două artere importante din cartierul Palazu Mare, în curs de modernizare

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, a demarat lucrările de reabilitare a trotuarelor pe strada Dumbrăveni și pe strada Santinelei, tronsonul delimitat de strada Alexandru Sahia și strada Dumbrăveni.

Muncitorii decopertează zona destinată circulației pietonilor iar bordurile vechi sunt înlocuite.

După finalizarea lucrărilor de reabilitare a trotuarelor, carosabilul va fi frezat în vederea turnării covorului asfaltic.

„Facem apel către locuitorii orașului să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se execută lucrări.”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursă video: Primăria ConstanțaPuteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un individ care a spart o locuință în Austria a fost prins de polițiștii constănțeni

mar feb. 4 , 2020
Poliţiştii de investigaţii criminale din Constanța au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, faptă comisă pe teritoriul Austriei. Schimbul de date şi informaţii a fost asigurat prin Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională. La data de 3 februarie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean […]

V-ar putea interesa și: