Două avarii ale Termoficare Constanța SRL au lăsat trei cartiere fără apă caldă

Imagine cu rol ilustrativ

Termoficare Constanța SRL a anunțat că, din cauza unei avarii apărută pe rețeaua de transport amplasată pe bd. A. Vlaicu, nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum, în zonele Km 4-5, Poarta 6.

De asemenea, din cauza unei alte avarii, apărută pe rețeaua de transport amplasată pe str. București, nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum, în zona Casa de Cultură.

Echipele de intervenție ale societății au început lucrările de eliminare a avariei.

Se estimează reînceperea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum în cursul acestei zile.

O altă avarie, mai veche, afectează alte două zone, dar ar trebuie remediată curând.

„Echipele de intervenție ale societăţii TERMOFICARE CONSTANȚA S.R.L au finalizat lucrările desfășurate pentru eliminarea avariei de pe rețeaua de transport str.Soveja / bd.Tomis și au început încărcarea instalației în scopul furnizării energiei termice. Estimăm că astăzi 19.09.2022, în jurul orelor 16:00, zonele (Tomis III si Tomis Nord ) afectate de avarie vor beneficia de energie termică.”, a anunțat SRL-ul.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Constanța nu are nevoie de război pentru ca trotuarele să fie impracticabile. Sunt de ajuns Mazăre, Făgădău și Chițac

lun sept. 19 , 2022
Unele trotuare din Constanța arată mai rău ca cele distruse de un război. Nu a fost nevoie însă de o armată cotropitoare ca să ajungă așa, ci de trei primari, Radu Mazăre, Decebal Făgădău și Vergil Chițac. Pe niciunul nu l-a interesat ca trotuarele să poată fi folosite de pietoni […]

V-ar putea interesa și: