Două decese în Constanța din cauza coronavirusului

coronavirus

Două persoane au murit în județul Constanța din cauza coronavirusului, în ultimele 24 de ore.

Deces nr 40: Bărbat, 77 de ani, Constanța, comorbidități (hipertensiune arterială, boală mitrală aortică protezată, fibrilație atrială, status post ocluzie intestinală, peritonită purulentă operată), decedat la Spitalul Municipal Medgidia.

Deces nr 41: Femeie, 83 de ani, Constanța, comorbidități (boală cardiovasculară, boală neurologică, boală renală), decedată la Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța.

În secția de terpaie intensivă sunt acum 11 persoane internate. Secția are 29 de locuri.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Firma prietenilor Muhscină și Boroianu, pierderi de peste 16 milioane lei într-un singur an

vin aug. 28 , 2020
Gepeto Impex SA este firma fanion a deputatului Robert Boroianu. La sfârșitul anului 2015 compania a intrat in insolvență. În martie 2020, într-un articol publicitar apărut în Ziarul Financiar (și marcat ca atare), Boroianu se mândrea cu ieșirea din insolvență. „Am reuşit să ieşim din insolvenţă cu un an mai […]
Robert-Boroianu-George-Muhscina

V-ar putea interesa și: