Două decese raportate din cauza coronavirusului în județul Constanța

coronavirus (3)

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 43.584 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 1.273 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate. Azi au fost raportate două decese:

Deces 1.272: Femeie, 64 de ani, Constanța, comorbidități (cardiopatie ischemică cronică dureroasă, hipertensiune arterială grad III, obezitate grad II, hemoragie digestivă superioară), decedată în 27.08, la Spitalul Municipal Medgidia.

Deces 1.273: Bărbat, 53 de ani, Constanța, comorbidități (hipertensiune arterială grad III, obezitate grad II, diabet zaharat în observație), decedat în 26.08, la Spitalul Municipal Medgidia.

În acest moment, sunt 71 de persoane internate. De asemenea, la nivelul județului sunt 1.605 persoane aflate în carantină la domiciliu și 228 de persoane sunt izolate la domiciliu.

Conform datelor furnizate de DSP Constanța, la nivelul județului au fost confirmate, de la începutul anului școlar, 531 de cadre didactice, 1.343 de elevi, 281 de studenți și 165 de angajați din unitățile de învățământ (personal auxiliar).

În urma centralizării datelor din toate spitalele și clinicile din județul Constanța, de la începutul pandemiei și până în acest moment au fost confirmate 1.843 de cazuri de infectare în rândul personalului: medici (412), asistenți medicali (833) și personal auxiliar (598).

În urma coroborării datelor din DSP Constanța, unitățile medicale publice și cele private, în ultimele 24 de ore, în județul Constanța au fost realizate 125 de teste antigen rapide și 510 teste RT-PCR.

Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.

În ultimele 24 de ore, au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul IPJ Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.J.M. „Tomis” Constanța, 61 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea măsurilor prevăzute în Legea 55/2020, în valoare de 4.000 de lei.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, forțele abilitate de control au verificat 62 de societăți comerciale și PFA.

În cursul zilei de ieri, 26 august a.c., 250 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.J.M. „Tomis” Constanța) au desfășurat misiuni specifice în județul Constanța. În cadrul acestora, au fost verificate 816 persoane, cu privire la respectarea măsurilor recomandate.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Telefoanele nu mai funcționează la Spitalul Municipal Mangalia din cauza ploii

vin aug. 27 , 2021
Rețeaua de telefonie fixă a Spitalului Municipal Mangalia este indiaponibilă, din cauza cantităților mari de apă ce au inundat căminele cu fibră optică. „Se lucreaza la remedierea acestor defectiuni, in cel mai scurt timp posibil. Multumim pentru intelegere!”, au transmis reprezentanții spitalului. Conducerea spitalului anunța azi că se confruntă cu […]
spital mangalia

V-ar putea interesa și: