Două delegații ale Primăriei Năvodari, în Rusia și Franța pe bani publici

Distribuie:
kolomna rusia
Kolomna, Rusia

Mai mulți consilieri locali din Năvodari vor efectua vizite de lucru în Rusia și Franța, pe bani publici, dacă deplasările acestora vor fi votate în ședința de Consiliu Local care va avea loc pe 24 aprilie.

Prima dintre deplasări este în orașul Kolomna, Federația Rusă, și va avea loc în perioada 13 – 16 mai 2019. Motivul: semnarea unei înțelegeri de cooperare între cele două orașe.

Kolomna este un orașa aflat la 114 kilometri de Moscova, cu circa 144.00 de locuitori. Este descris ca fiind unul dintre cele mai pitorești orașe din Rusia.

Cea de-a doua deplasare va fi în Lyon, Franța, între 25 și 29 iunie. O delegația a orașului Năvodari va participa la întâlnirea anuală a Autorităților Metropolitane Europene – EMA.

Convocatorul ședinței din 24 aprilie îl puteți consulta dacă dați click pe butonul „Download” de mai jos:


One comment

  • TRAI NENEACA

    Se plimba astia toti pe banii nostri de n-aveti voi habar. Tot ce e Zona Metropolitana, de la Tuzla pana la Corbu, o ard in vreo 4-5 excursii pe an, in gashka, numai la muc, sfarc si 4-5 stele. Conferinte, dude, sanki. Securistii de la Curtea de Conturi inchid ochii, avand tratament preferential si mokangeli in orice Primarie.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.