Două femei care se iubeau au plătit un asasin pentru a-l omorî pe soțul uneia dintre ele

judecator

Crimă ca în filme într-un județ din România. Două femei din Bihor au pus la cale uciderea soţului uneia dintre ele pentru a-şi putea continua relaţia amoroasă. Acestea au fost trimise în judecată, alături de cel care l-a ucis pe bărbat, în schimbul sumei de 40.000 de lei.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că procurorii au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unei femei de 37 de ani pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie (în forma omorului calificat), a unei femei de 41 de ani pentru complicitate la violenţă în familie (în forma omorului calificat) şi a unui bărbat de 49 de ani pentru omor calificat. 

„S-a reţinut că inculpatele R.A. şi V.T.K. au hotărât să ucidă victima V.I. (soţul inculpatei V.T.K şi verişorul primar al inculpatei R.A.) şi pe cale de consecinţă, au apelat la serviciile unei terţe persoane capabile să comită o astfel de faptă, sens în care inculpata R.A. l-a determinat pe inculpatul N.I. să comită fapta de omor în schimbul sumei de 40.000 de lei. În baza înţelegerii dintre cei trei inculpaţi, în seara zilei de 18 decembrie 2021, în jurul orei 22.00, inculpata R.A. a ademenit victima V.I. pe un drum lăturalnic situat în apropierea localităţii Barantău, unde inculpatul N.I. a aplicat victimei lovituri cu un topor în zona capului şi ambii inculpaţi N.I. şi R.A. au aplicat victimei lovituri cu cuţitul în zona pieptului şi abdomenului, lovituri (trei de topor şi zece de cuţit) care au condus la decesul victimei. Ulterior, inculpaţii R.A. şi N.I. au transportat cadavrul victimei cu autoturismul inculpatei R.A., pe un câmp situat în extravilanul oraşului Valea lui Mihai, în apropierea unei fostei cariere de nisip, situată în zona nord-vestică a oraşului, unde l-au îngropat”, se arată în comunicat. 

Anchetatorii au stabilit că hotărârea de ucidere a victimei a fost luată de cele două femei cu câteva zile înainte. Procurorii au precizat că cele două aveau o relaţie amoroasă de trei, patru ani, iar femeia căsătorită se simţea agasată de insistenţele soţului de a întreţine cu acesta relaţii intime.  Astfel, femeile au decis că soluţia pentru a continua relaţia lor este uciderea bărbatului, au mai menţionat procurorii. 

Dosarul a fost trimis spre soluţionare Tribunalului Bihor.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Sindicatul din CN APM SA Constanța neagă acuzațiile aduse și afirmă că îl va da în judecată pe Silviu Stanciu, președintele Federației Sindicatelor Trans Conex

Tue Jul 5 , 2022
Avand in vedere comunicatul de presa al Federatiei Sindicatelor Trans-Conex si Sindicatului Pilotilor Neptun (afiliat la Federatia Sindicatelor Trans-Conex), pentru o buna informare a opiniei publice, Sindicatul din Compania Națională Adminsitrația Porturilor Maritime Constanța, afiliat al Confederația Națională Sindicat Cartel Alfa, ne-a trimis un drept la replica, pe care îl […]
port constanta sediu cnapmc apc gara maritima_crop_crop