Două fete, de 13 și 16 ani, au murit într-un accident rutier

Astăzi, în jurul orei 1:40, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 3, în localitatea Cobadin.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 2 autoturisme, conduse de un minor de 16 ani, respectiv un bărbat, de 23 de ani.

Din coliziune, ambele autoturisme au fost proiectate în alte 2 autoturisme parcate.

În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a 2 pasagere din primul autoturism, de 13, respectiv 16 ani. Acestea se aflau în mașina condusă de minorul de 16 ani.

„Totodată, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto de 16 ani și a unui alt pasager din același autoturism, de 17 ani, precum și vătămarea corporală ușoară a celui de-al doilea conducător auto.”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

O femeie din Medgidia a fost găsită moartă în canal

Fri Aug 5 , 2022
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au fost solicitaţi să intervină în zona podului rutier de la Medgidia, acolo unde o femeie s-a aruncat în apă. Aceasta a fost scoasă din apă, iar cadrele medicale i-au aplicat manevrele de resuscitare. Femeia nu a putut fi salvată. ”Apelul […]