Două fete din Cumpăna au ieșit să se joace pe stradă și nu s-au mai întors acasă

Două fete din Cumpăna au ieșit să se joace pe stradă și nu s-au mai întors acasă, au anunțat polițiștii constănțeni.

Inițial, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cumpăna au fost sesizați cu privire la dispariția lui CIOARĂ MIRUNA IOANA, de 9 ani, din Cumpăna. Din primele informații, minora ar fi ieșit la joacă pe stradă în jurul orei 15.30, iar până la acest moment nu a revenit la domiciliu. La data dispariției, minora purta o geacă de culoare roz.

La scurt timp, polițiștii au anunțat că au fost sesizați și cu privire la dispariția lui JALBĂ GEORGIANA MARIA, de 11 ani, din Cumpăna.

„Din primele informații, cele două minore ar fi ieșit la joacă pe stradă în jurul orei 15.30, iar până la acest moment nu au revenit la domiciliu.”, a precizat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

Dacă le-ați văzut, sunteți rugați să dați un telefon la poliție să anunțați.

COMPLETARE ora 20.13. Poliția le caută în acest moment și face cercetări. Sunt verificate toate zonele, inclusiv cu câinele de urmă.

COMPLETARE ora 20.32. Fetele sunt căutate de Poliție, Jandarmerie și Poliția Locală.

COMPLETARE ora 20.46. „Cele două fete au fost identificate”, au transmis polițiștii. Ambele erau în Cumpăna, în dreptul unor blocuri.

„Cele două minore au fost identificate de polițiști în jurul orei 20.40, la mai puțin de 3 ore de la sesizarea 112, fiind găsite în dreptul unor blocuri din comuna Cumpăna, la aproximativ 2 kilometri de locul în care se presupune că s-ar fi jucat. Acestea nu prezintă urme de violență, iar în urma audierilor s-a stabilit faptul că nu au fost victime ale vreunei infracțiuni. La activitățile desfășurate au participat peste 70 de forțe de ordine – polițiști de ordine publică, investigații criminale, criminalistică, rutieră și alte structuri din cadrul I.P.J. Constanța, precum și jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța, ai G.J.M. Tomis și polițiști locali din Cumpăna.”, a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.