Două fete din Cumpăna au ieșit să se joace pe stradă și nu s-au mai întors acasă

Două fete din Cumpăna au ieșit să se joace pe stradă și nu s-au mai întors acasă, au anunțat polițiștii constănțeni.

Inițial, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cumpăna au fost sesizați cu privire la dispariția lui CIOARĂ MIRUNA IOANA, de 9 ani, din Cumpăna. Din primele informații, minora ar fi ieșit la joacă pe stradă în jurul orei 15.30, iar până la acest moment nu a revenit la domiciliu. La data dispariției, minora purta o geacă de culoare roz.

La scurt timp, polițiștii au anunțat că au fost sesizați și cu privire la dispariția lui JALBĂ GEORGIANA MARIA, de 11 ani, din Cumpăna.

„Din primele informații, cele două minore ar fi ieșit la joacă pe stradă în jurul orei 15.30, iar până la acest moment nu au revenit la domiciliu.”, a precizat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

Dacă le-ați văzut, sunteți rugați să dați un telefon la poliție să anunțați.

COMPLETARE ora 20.13. Poliția le caută în acest moment și face cercetări. Sunt verificate toate zonele, inclusiv cu câinele de urmă.

COMPLETARE ora 20.32. Fetele sunt căutate de Poliție, Jandarmerie și Poliția Locală.

COMPLETARE ora 20.46. „Cele două fete au fost identificate”, au transmis polițiștii. Ambele erau în Cumpăna, în dreptul unor blocuri.

„Cele două minore au fost identificate de polițiști în jurul orei 20.40, la mai puțin de 3 ore de la sesizarea 112, fiind găsite în dreptul unor blocuri din comuna Cumpăna, la aproximativ 2 kilometri de locul în care se presupune că s-ar fi jucat. Acestea nu prezintă urme de violență, iar în urma audierilor s-a stabilit faptul că nu au fost victime ale vreunei infracțiuni. La activitățile desfășurate au participat peste 70 de forțe de ordine – polițiști de ordine publică, investigații criminale, criminalistică, rutieră și alte structuri din cadrul I.P.J. Constanța, precum și jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța, ai G.J.M. Tomis și polițiști locali din Cumpăna.”, a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dacă vii din aceste țări în România, ești obligat să intri în carantină!

vin mart. 19 , 2021
Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de astăzi, 19 martie 2021, Hotărârea numărul 18. Prin aceasta, a fost actualizată lista statelor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România. Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile […]
coronavirus carantina eforie lazu

V-ar putea interesa și: