Două incendii izbucnite în prima zi de Paște. Cauza probabilă: lumânările

incendiu

Pompierii de la Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” au intervenit astăzi, în prima zi de Paște, pentru stingerea a două incendii.

Prima solicitarea a venit, prin numărul unic de urgență 112 pentru un incendiu izbucnit în municipiul Constanța, pe strada Solidarității, la primul etaj al blocului IV9.

Din primele informații, în locuință nu s-a afla nimeni în momentul izbucnirii incendiului, pompierii fiind nevoiți să spargă ușa pentru a intra. Focul ardea mocnit în bucătărie.

Cel mai probabil focul a pornit de la o lumânare lăsată nesupravegheată. În incendiu nu au fost decât pagube materiale, nefiind înregistrate victime.

Al doilea incendiu a izbucnit la o casă de pe strada Delfinului. Focul a cuprins acoperișul casei și a izbucnit în bucătărie. Cauza probabilă este tot o lumânare lăsată aprinsă.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ziua Internațională a Romilor. Guvernul României felicită artiștii „care prin munca lor ne aduc mai aproape de valorile acestei etnii”

Sun Apr 8 , 2018
”But bersa angle Romale! La mulți ani tuturor romilor! 8 Aprilie – Ziua Internațională a Romilor este o celebrare a afirmării identității culturale și naționale a minorității romilor în întreaga lume. În istorie, în spațiul românesc, romii au fost atestați documentar în urmă cu peste 500 de ani, ca robi […]