Două lucruri bune pe care le face primarul din Năvodari

Am criticat în mai multe rânduri activitatea primarului din Năvodari. Pe bună dreptate, spun eu. Adică documentat.

Florin Chelaru face însă două lucruri foarte bune, care ar trebui preluate urgent de toți primarii.

Unu: se întâlnește cu locuitorii, în cartiere, și stă de vorbă cu ei. Nu poți conduce o localitate, fie un cătun, fie o metropolă, fără să vorbești cu oamenii.

Doi. Prezintă săptămânal un raport de activitate în care le spune cetățenilor ce a făcut pentru ei. Primarii sunt plătiți din bani publici, nu trebuie să uite asta și să le prezinte astfel de rapoarte. Ca în mediul privat.

Și mai face ceva bun: verifică la fața locului lucrările din oraș. Nu știu cât de mult se pricepe la chestiuni tehnice, dar simpla prezență acolo este de multe ori un imbold pentru ca firmele să muncească mai atent.

Florin Chelaru este membru PSD.

Foto: Facebook/FlorinChelaru


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Rezultate excelente pentru secția de Kempo a Clubului Sportiv Medgidia

lun oct. 10 , 2022
Secția de Kempo a Clubului Sportiv Medgidia a participat în acest week-end la „Cupa României la Kempo-K1”, ce s-a desfășurat în Sala Apollo de la București. Au participat peste 450 de sportivi, din 42 de cluburi din toată țara. Lotul de sportivi coordonați de Sensei Ionel Crînguş, centură neagră 4 […]

V-ar putea interesa și: