Două parcuri acvatice, deschise în această vară pe litoral. Cât costă biletele

Turiştii care ajung pe litoral în această vară au la dispoziţie două parcuri acvatice, unul în Mamaia şi altul în Eforie Nord, preţul unui bilet de intrare pentru un adult variind între 35 şi 70 de lei, respectiv între 20 şi 35 de lei pentru copii, care vor putea participa la diverse activităţi.

Parcul acvatic Aqua Magic din staţiunea Mamaia va fi redeschis, vineri, odată cu intrarea elevilor în vacanţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, potrivit reprezentanţilor parcului acvatic, aici se vor găsi locuri de joacă special amenajate pentru copii, cu piscine şi tobogane multiple, dar unde adâncimea apei nu depăşeşte 40 de centimetri, dar şi unele destinate celor mai mari. De asemenea, toboganul Turboslide a fost modernizat complet, tuburile sale care pleacă de la o înălţime de 11 metri fiind acum transparente, pentru a avea privelişte asupra împrejurimilor.

O altă noutate o reprezintă Aquateca, un spaţiu de relaxare unde oricine este binevenit să împrumute o carte, să participe la lecturi publice, să picteze sau să modeleze, cu ajutorul unor artişti, actori, pictori, graficieni. Artistul constănţean Leonte Năstase este cel care va deschide acţiunile culturale ale Aquatecii, iar cărţile au fost donate de către Biblioteca Judeţeană “Ioan N. Roman” din Constanţa.

În această vară, tariful standard pentru copiii cu o înălţime mai mică de 1,5 metri este de 20 de lei în lunile iunie şi septembrie, respectiv 30 de lei în iulie şi august, în timp ce adulţii vor plăti 40 de lei în iunie şi septembrie, respectiv 70 de lei în iulie şi august. De asemenea, vor fi disponibile pachete pentru întreaga familie, iar în primele zile de la deschiderea parcului se va putea intra gratuit pe baza carnetului de elev sau de student, avizat pe anul în curs.

Eforie Aqua Park este destinat staţiunilor din sudul litoralului, fiind situat între Plaja Belona din Eforie Nord, Hotelul Europa şi Lacul Belona, şi s-a deschis în 13 iunie.

Cu o capacitate de 3.000 de locuri, parcul acvatic conţine mai multe tobogane şi piscine destinate celor mai mici dintre copii, dar şi tobogane foarte rapide, de mari dimensiuni, destinate adulţilor.

Programul de funcţionare este zilnic, între orele 9.00 şi 18.00, preţul unui bilet fiind de 25 de lei pentru copiii sub 1,5 metri şi 35 de lei pentru adulţi, între 13 iunie şi 13 iulie şi între 17 august şi 17 septembrie, crescând cu câte 10 lei în perioada 14 iulie – 16 august.

Sursa și mai multe fotografii: mediafax.ro
energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

22 de tone de carne stricată, la un pas de a ajunge pe piață

Fri Jun 19 , 2015
Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice împreună cu reprezentanţii DSVSA Constanţa au organizat şi desfăşurat o acţiune în municipiul Mangalia, pe linia procesării şi comercializării produselor din carne, la un abator de păsări aparţinând unei societăţi comerciale. Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Google News.