Două persoane rănite într-un accident rutier, trafic blocat între Sibioara și Piatra

Un accident rutier s-a produs duminică seara între Sibioara și Piatra.

Două persoane sunt rănite.

„Un bărbat are traumatism de coloană lombară, o femei are traumatism de bazin.”, a declarat dr. Claudia Tatarici, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului Constanța.

Ambele sunt transportate la Spitalul Județean Constanța.

Traficul în zonă este blocat.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

De ce se închide bulevardul Tomis din Constanța? Ionuț Rusu și Vergil Chițac ar trebui să arunce o privire la Cluj

Dum oct. 2 , 2022
În mai multe weekend-uri, bulevardul Tomis din Constanța a fost închis circulației auto. Primăria a organizat acolo diferite evenimente. De pildă, niște jocuri de baschet. A vrut să pună la cale și un concurs de șah, dar a renunțat fără să anunțe, pe blat, pentru că a bătut vântul. Au […]

V-ar putea interesa și: