Două pistoale neletale și 110 cartușe aferente descoperite de polițiștii de frontieră în punctul de frontieră Vama Veche

Două pistoale neletale și 110 cartușe aferente descoperite de polițiștii de frontieră în punctul de frontieră Vama Veche

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit două pistoale neletale și 110 cartușe cu piper într-un autoturism în care se aflau doi cetățeni români și un cetățean britanic, pe sensul de intrare în țară.

În data de 11.04.2022, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui autoturism înmatriculat în România, și a unui număr de trei persoane care se aflau în interiorul acestuia.

Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit ascunse și nedeclarate două pistoale neletale, calibrul 9mm si 110 cartușe.

„Acestea aparțineau persoanelor din autoturism, respectiv doi cetățeni români și un cetățean Marea Britanie, cu vârste cuprinse între 32 și 34 ani, care au precizat verbal faptul că au achiziţionat produsele din Bulgaria.”, au transmis reprezentanții Gărzii de Coastă.

Pistoalele și muniția aferentă au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Amenzi pentru depozitarea ilegală de deșeuri pe domeniul public din municipiul Constanța

mar apr. 12 , 2022
În perioada 04.04.2022-10.04.2022, polițiștii locali din Constanța au desfășurat mai multe activități specifice care au avut ca scop verificarea respectării legislației în domeniul protecției mediului și a gestionării deșeurilor. Aceștia au verificat modul în care cetățenii predau gunoiul menajer către operatorul de salubritate, dacă se respectă graficul de ridicare a […]
gunoaie-constanta

V-ar putea interesa și: