Două spectacole ale Teatrului de Stat Constanța în weekend: „#ACEDESIGURANȚĂ” ȘI „DESCULȚ ÎN PARC”

Două spectacole ale Teatrului de Stat Constanța în weekend: „#ACEDESIGURANȚĂ” ȘI „DESCULȚ ÎN PARC”
Secvență din spectacolul „#acedesiguranță”

În weekend-ul care urmează, Teatrul de Stat Constanța prezintă două spectacole: unul dedicat adolescenților și celor care își doresc să îi înțeleagă, al doilea – o comedie romantică pentru toate vârstele. 

Vineri, 25 februarie, la ora 19:00, la Biblioteca Județeană „I.N. Roman” Constanța„#acedesiguranță”, de Ionuț Sociu, regia Bobi Pricop, un spectacol instalație dedicat adolescenților,o coproducție a Teatrului de Stat Constanța cu Teatrul Național „Marin Sorescu” Craiova, Teatrul „Andrei Mureșanu” Sfântu Gheorghe și Teatrul de Nord Satu Mare. Scenografia îi aparține Oanei Micu, muzica și coregrafia sunt realizate de Eduard Gabia, iar de imagine și montaj este responsabil Iustin Șurpănelu.

„#acedesiguranță” este o producție teatrală care are la bază o serie de narațiuni, într-o structură dramaturgică cu mai multe ramificații, create prin mijloace video. Povestea are în centru un grup de șapte liceeni, cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, care lansează #acedesiguranță, o mișcare ce urmărește să dea voce pe TikTok adolescenților și experiențelor lor.

Spectacolul-instalație presupune ca spectatorii să fie împărțiți în grupuri mai mici, fiecare mergând în câte un spațiu în care un actor va ghida publicul într-o călătorie intensă spre această poveste ce se desfășoară în universul TikTok. „Ghidarea” spectatorilor va fi realizată de actorii Teatrului de Stat Constanța Ecaterina Lupu, Theodor Șoptelea,  Ștefan Mihai și Cătălin Bucur.

Sâmbătă, 26 februarie, ora 19:00, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” (din Bulevardul Ferdinand nr. 56 – fostul cinematograf Republica),  – „DESCULȚ ÎN PARC” de Neil Simon, regia Liviu Manolache, scenografia Gina Tărășescu Jianu. În distribuție Nina Udrescu, Florina Stănculeţ, Tani Ștefu, Liviu Manolache, Cosmin Mihale.

O poveste de dragoste cu un cuplu de tineri căsătoriți care învață să-și trăiască și să-și păstreze dragostea. Cei aflați la începutul căsniciei vor rezona cu dificultățile pe care tinerii le întâmpină, iar cei care au renunțat la dragoste vor vedea că întâlnirile fericite pot apărea chiar și în a doua jumătate a vieții și pot răscoli sentimente uitate.

Bilete pentru cele două reprezentații pot fi achiziționate la Centrul „Jean Constantin” din Bulevardul Ferdinand nr. 56 (fostul cinematograf Republica), dar și online, pe platforma MyStage:

https://www.mystage.ro/#/f=0+0+teatrul-de-stat-constanta_179+0+0


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bulgaria va renunța la certificatul verde

mar feb. 22 , 2022
Bulgaria va renunţa din 20 martie la obligativitatea prezentării certificatului verde pentru intrarea în restaurante, centre comerciale şi alte locuri publice, pe măsură ce infecţiile cu coronavirus se reduc, a declarat luni prim-ministrul Kiril Petkov, transmite Reuters. Certificatul care atestă că cineva a fost vaccinat, testat negativ sau s-a recuperat […]
Bulgaria

V-ar putea interesa și: