Două zone din Constanța au rămas, din nou, fără apă caldă

radet

Locuitorii din două zone ale municipiului Constanța nu mai au din nou apă caldă, din cauza unor avarii ale conductelor care aparțin Termoficare Constanța SRL.

Din cauza unei avarii apărută pe rețeaua de transport amplasată pe str. Soveja nr. 75, nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum, în zona Eden.

Din cauza unor avarii apărute pe rețeaua de transport amplasate pe str. Cișmelei nr. 11 bl. 1C nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum în zona Tomis Nord.

Societatea spune că echipele de intervenție că au început lucrările de eliminare a avariilor.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Două zone din Constanța au rămas, din nou, fără apă caldă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Polițiștii de frontieră au reținut în Portul Constanța căști și accesorii de telefoane mobile, posibil contrafăcute, în valoare de peste 2,8 milioane lei

Wed Sep 28 , 2022
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța – Sud Agigea, au descoperit în Portul Constanţa, în două containere sosite din Ungaria și China, 1.850 de căști fără fir și 5.764 de accesorii telefoane mobile, în valoare de aproximativ […]