Două zone din Constanța au rămas fără căldură și apă caldă COMPLETARE

Termoficare Constanța SRL a anunțat că, având în vedere demararea lucrărilor de modernizare a rețelei termice de transport, lucrări ce se desfășoară în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1”, începând cu data  de 22.11.2022, ora 8:00 se va opri furnizarea energiei termice către punctele termice: PT 1, 2, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 13, 14, 15, 16, 40, 41, 63, 66, 69, 70.

Zonele afectate de această oprire sunt Centru și Peninsulă.

Pe durata executării acestor lucrări toți consumatorii arondați la punctele termice menționate nu vor beneficia de apă caldă de consum si încălzire.

„Oprirea furnizării energiei termice este solicitată de către executanții lucrărilor tehnologice de înlocuire a conductelor vechi în scopul modernizării și a creșterii calității serviciului de termoficare în sistem centralizat. Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de circa 11 ore.”, a anunțat SRL-ul.

COMPLETARE. Termoficare SRL a trimis un nou comunicat în care a anunțat că va rămâne fără apă caldă, din aceleași motive, și zona Tomis 3.
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

În Parcul Național Munții Măcinului va fi introdusă o haită de lupi, specie dispărută de aici de 40 de ani

mar nov. 22 , 2022
Membrii Consiliului ştiinţific al Parcului Naţional Munţii Măcinului (PNMM) au decis recent reintroducerea speciei de lup în parc. De asemenea, s-a decis dublarea cel puţin a suprafeţelor strict protejate, aşa încât pe circa 75% din teritoriul parcului să fie interzise activităţile umane. Directorul general al Administraţiei PNMM, Viorel Roşca, a […]

V-ar putea interesa și: