Dr. Adrian Bîlbă, manager la CMSN pentru încă cinci ani

Adrian Bilba, director CMSN
Adrian Bîlbă, director CMSN

Dr. Adrian Bîlbă a promovat concursul pentru managementul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii și va conduce instituția și în următorii cinci ani.

Acesta a prezentat un proiect de management și a susținut un interviu în fața unei comisii.

Adrian Bîlbă a fost singurul candidat, după ce șeful secției Delfinariu, Angelica Curlișcă, nu și-a depus la timp proiectul managerial.

Consilierii județeni sunt chemați, în data de 28 februarie, să aprobe un proiect de hotărâre privind aprobarea rezultatului final al concursului, proiectul de management câştigător şi durata contractului de management la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Toate documentele emise de autoritățile locale, pe un site pus la dispoziție de USR

joi feb. 21 , 2019
USR pune la dispoziția cetățenilor primul index normativ local din România. Acesta conține într-un format accesibil documente oficiale relevante emise de autoritățile administrației publice locale. Indexul poate fi accesat la adresa: https://hcl.usr.ro. Reprezentanții USR spun că principalul avantaj al acestui index este că permite realizarea de căutări după cuvinte cheie […]

V-ar putea interesa și: