Dr. Florian Stoian: Constanța, „o „dictatură” a nepăsării, a disprețului autorităților față de cetățeni”

dr. florian stoian

Mulți constănțeni sunt nemulțumiți de modul cum arată orașul, de modul în care este administrat.

Vă invit să citiți, mai jos, un comentariu pe care dr. Florian Stoian l-a lăsat în urma unui articol publicat de Constanța 100%.

Un comentariu frust, dar just, în care este prezentată și o soluție pentru a ieși din această mocirlă.

„Un oraș ajuns o rușine a României, o anarhie, o „dictatură” a nepăsării, a disprețului autorităților față de cetățeni!

Cum poți să nu vezi parcurile neîngrijite, spitalele părăsite, școlile și teatrele lăsate de izbeliște!!

Ați mai fost într-o piață a Constanței?

Pe hârtie toate autoritățile desenează frumos, fac o mie de studii, realitatea e aceea pe care o vedem zi de zi!

Constanța are nevoie de o platformă de independenți, care să își finanțeze o campanie civilizată, cu un lider și 15 oameni gospodari din mediul privat, cu stare financiară și care să nu poată fi corupți!

Numai așa se poate reclădi speranța!”

V-ar putea interesa și:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 comentarii la “Dr. Florian Stoian: Constanța, „o „dictatură” a nepăsării, a disprețului autorităților față de cetățeni”

  1. Toata stima domnului Doctor ,dar nu cumva acest oras este din tara cea mai prost vazuta in Europa ? Romania este pe primele locuri la toate capitolele negative :lipsa educatie ,lipsa protectiei sanatatii,lipsa infrastructurii,lipsa respectarii Legilor si Constitutiei,etc. Avem in schimb cel mai mare numar de avocati ,notari si magistrati raportat la numarul de locuitori,bineinteles si cu cel mai mare numar de dosare penale la mia de locuitori ( adica o tara de hoti ordinari ,de sus pana jos)…Avem cel mai mare numar de taietori de frunza ( bugetari si functionari – inalti sau.. scunzi ) raportat la numarul de locuitori, adica hotie institutionalizata.Concluzie : fura EI ,furam si noi, Totul se fura si de aceea avem si cel mai mare numar de miliardari care s-au imbogatit din banul public

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Regulamentul parcărilor din Constanța nu se modifică încă. Ce spune USR

lun apr. 11 , 2022
Ni s-a promis, de către PNL și USR, că regulamentele adoptate de Primăria Constanța, condusă de V. Chițac, vor fi reanalizate la șase luni de la aplicare. Asta în cazul în care nu sunt suspendate de instanță, cum s-a întâmplat cu cel al accesului în zona peninsulară. Actualul regulament a […]

V-ar putea interesa și: