Dr. Florian Stoian, despre pandemie și speranță, la Dobrogea TV VIDEO

Dr. Florian Stoian
Dr. Florian Stoian în platoul Dobrogea TV, alături de moderatorul emisiunii „Realitatea locală”, Cristian Hagi

Dr. Florian Stoian, medic primar medicină internă și specialist cardiologie, unul dintre cei mai buni medici din Constanța (și nu numai) a fost invitatul emisiunii „Realitatea locală”, la Dobrogea TV, unde a făcut o retrospectivă a anului 2020.

A vorbit despre cum, în ultima perioadă, a pierdut mai multe persoane apropiate în fața unei boli nemiloase, cancerul pancreatic, despre greșelile pe care le-au făcut autoritățile în gestionarea crizei sanitare, a criticat închiderea piețelor și bisericilor.

„Abia aștept să ne vină rândul să ne vaccinăm. Suntem doi medici în familie, amândoi.”, a declarat acesta, referindu-se la soție.

Florian Stoian a atras însă atenția asupra faptului că autoritățile par să-I fi uitat pe medicii din ambulatoriile de specialitate, care sunt circa 10.000 în toată țara, dar și că este „noaptea minții” să ai nevoie de semnătură digitală pentru a te înscrie pe site-ul de specialitate, în condițiile în care te identifici cu o parafă.

Vă invită să urmăriți emisiunea mai jos.

Vă recomandăm și:

Dr. Florian Stoian: „Scoateți în ceasul al doisprezecelea jandarmii pe stradă, izolați oamenii, supravegheați pe cei întorși, construiți după modelul Bucureștiului un spital militar”


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O zi fără căldură și apă caldă pentru mii de constănțeni

mie dec. 30 , 2020
Din cauza unei avarii apărute pe rețeaua de transport în zona străzii Spiru Haret, RADET Constanța a anunțat că se oprește furnizarea energiei termice în zona Medeea, până la cartierul Inel II. Echipele de intervenție ale R.A.D.E.T Constanța au început lucrările. „Estimăm reînceperea furnizării energiei termice în cursul acestei seri. […]
radet constanta

V-ar putea interesa și: