Dr. Florian Stoian: „Miroase a moarte în continuare peste România”

dr. florian stoian

Doctorul Florian Stoian, unul dintre cei mai respectați doctori din Dobrogea și nu numai, a adresat astăzi, pe pagina sa de Facebook, o întrebare pe care și-o pune din ce în ce mai multă lume: „Mai are nevoie România de Republica prezidențială”?

Iată în continuare textul său, în întregime, care nu mai are nevoie de alte comentarii:

„Suntem intr-o ceață totală!

Stânga și dreapta în aceeași barcă, liberalism și socialism, capital și agenții de stat…cine mai înțelege…și ei spun proiect pe 7 ani. Deci acum e la stadiul de nou născut!

Să sperăm că nașul o sa îi taie moțul, de nu se va îmbolnăvi până atunci! Copilul, nu nașul, el e deja bolnav de putere!

Peste toate rămâne sila de a vedea oameni care s-au înjurat ca la ușa cortului și care acum își bat umerii, urmează șampania și pupături!

Dar pun o întrebare: mai are nevoie România de Republica prezidențială? Toți președinții au făcut din guverne propriile jucării, din prim miniștri adevărați Pinocchio, manevrați cu ațe, au jucat ca la poker proprii cetățeni!

Pentru cine vor guverna peste 20 de ani?

5.000.000 de români sunt în alte țări, forță nu glumă. Unii se gândeau sa revină. Cred ca acum nu vor mai veni!

Miroase a moarte în continuare peste România, sacii negri cu morții dezbrăcați și aruncați încă mișcă sufletele noastre!

Carbonizații de la Colectiv, Neamț, Constanța, București sunt vii pentru ai lor și pentru unii dintre noi! Coliva lor și șampania celor ce joi se vor pupa!

Întocmai ca Iuda pe Iisus!

Trezește-ne Doamne!”

Vă recomandăm și:

Dr. Florian Stoian, despre pandemie și speranță, la Dobrogea TV VIDEO

VIDEO Dr. Florian Stoian: „La un moment dat, întreaga populație se va lovi de acest virus, pentru că este aproape imposibil de stăpânit”

Locul în care trăiesc oameni vii pe dinafară, dar morți pe dinăuntru


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prefectul Constanței: „Valul 5 este o realitate și va exista și în România”

mar nov. 23 , 2021
Prefectul Constanței, Silviu Coșa, a declarat, marți, că, în acest moment, legat de pandemia COVID-19, avem o certitudine în fața noastră: valul 5 este o realitate și va exista și în România. Nu acum, nu peste o săptămână, dar cu siguranță își va face simțită prezența. „Avem încă timp să […]
silviu cosa

V-ar putea interesa și: