Dr. Florian Stoian: „Nu vă e rușine să vă uitați în ochii locuitorilor?”

dr. florian stoian

Pe lângă faptul că este un medic foarte apreciat, Florian Stoian este constănțean. Un constănțean care își iubește orașul și care suferă pentru modul a ajuns acesta să arate.

Mai jos puteți citi cea mai recentă postare de pe pagina sa de Facebook (click AICI). Am preluat-o pentru că exprimă ceea ce mulți dintre noi gândesc.

„E ora 21.00, centrul orașului; Constanța este exact cum era în pandemie. Străzi pustii, praf, mizerie, miros de urină.

De o săptămână cioburi de farfurie zac în fața unei agenții ce vinde bilete de avion. Cutii de bere goale, chiștoace de țigări, trotuare vălurite. Unde era odată Fondul plastic vitrina e sparta cu piatra, cioburile stau pe trotuar, plus cabluri.

Terasele sunt aproape goale în orașul turistic Constanța.

Minciuna ne învăluie pretutindeni, ne face prizonieri zi și noapte.

Falimentul administrației actuale este prezent la fiecare pas.

Dar dincolo de lipsa de respect la adresa propriilor cetățeni, de toate minciunile propagate că „vom face și vom drege “, rămâne eterna întrebare: „Nu vă e rușine să vă uitați în ochii locuitorilor?”

În democrație există două lucruri mari și late: demisia și demiterea.

În continuare nu pot să cred că acest oraș nu poate da un lider cu o echipă care să impună respect, să pună ordine în oraș și să aducă zâmbete pe fețele oamenilor!”

Atât de trist, dar atât de adevărat!

V-ar putea interesa și:

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Se trimit email-uri false în numele ANAF

Tue Jun 28 , 2022
ANAF atenționează contribuabilii cu privire la emailuri false transmise în numele instituției, prin care contribuabilii sunt înștiințați că au plăți fiscale restante. Vă puteți da seama că emailul este fals dacă verificați adresa de email de pe care este trimis. Cu toate că la nume apare ANAF, adresa nu are […]