Dr. Stela Halichidis a câștigat în primă instanță procesul intentat primarului Vergil Chițac, care a demis-o

Dr. Stela Halichidis, fost manager al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, demisă de primarul Vergil Chițac în urma incendiului din 2021, a câștigat în primă instanță procesul intentat primarului.

Tribunalul Constanța a anulat dispoziția primarului privind încetarea contractului său de management și a obligat primarul la plata unor despăgubiri către Stela Halichidis.

Decizia nu este definitivă.
 
Iată minuta deciziei pronunțată pe 16 februarie 2023, în dosarul 8309/118/2021 al Tribunalului:
 
 „Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta HALICHIDIS STELA în contradictoriu cu pârâţii PRIMARUL MUNICIPIULUI CONSTANTA şi MUNICIPIUL CONSTANTA prin PRIMAR şi intervenientul SPITALUL CLINIC DE BOLI INFECTIOASE CONSTANTA Anulează Dispoziţia nr. 5199 din data de 04.10.2021 privind încetarea Contractului de management nr. 94762/08.06.2018 al doamnei Halichidis Stela, manager al Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa emisă de Primarul Municipiului Constanţa. Obligă pârâtul PRIMARUL MUNICIPIULUI CONSTANTA la plata către reclamantă a unor despăgubiri echivalente cu drepturile băneşti cuvenite reclamantei, în temeiul Contractului de management nr. 94762/08.06.2018, în perioada 07.10.2021-07.06.2022. Admite cererea şi obligă pârâţii la plata către reclamantă a sumei totale de 3.920 lei cu titlu de cheltuieli de judecată constând în 350 lei taxă judiciară de timbru şi 3.570 lei onorariu avocaţial. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare, cererea de recurs urmând a se depune la Tribunalul Constanţa-Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 16.02.2023.
 


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

„Cea care nu moare”. O fată de 17 ani, descoperită în viață la 248 de ore după cutremur

joi feb. 16 , 2023
Probabil că Dumnezeu a ținut-o în viață. Altfel cu greu se poate explica faptul că o tânără de 17 ani a fost salvată joi şi scoasă de sub dărâmături, la 248 de ore de la cutremurul cu magnitudine 7,8 care a lovit sudul Turciei şi nord-vestul Siriei, provocând moartea a […]

V-ar putea interesa și: