Dr. Vlad Ciurea a lansat cartea „Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor”

Prof. univ. dr. neurochirurg Vlad Ciurea și-a lansat astăzi cartea „Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor”.

„Am trecut printr-o criză sanitară de proporții în ultimii ani, acum, războiul este aproape de granițele țării. Trăim vremuri agitate și fiecare dintre noi trebuie să gestioneze corect stresul și să aibă grijă de această bijuterie care i-a fost dăruită: creierul. De aceea, am dorit să scriu o carte accesibilă publicului larg, fără pregătire medicală, în care să discut atât despre patologiile care afectează structurile cerebrale, cât și despre obiceiurile benefice, care ne pot ajuta să ne menținem creierul sănătos.”, a declarat acesta.

„A fost o adevărată provocare, motiv pentru care doresc să le mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit în acest demers: echipei care m-a ajutat cu redactarea, conducerii spitalului clinic Sanador, care mi-a asigurat condițiile optime pentru redactarea acestei monografii, și, nu în ultimul rând, doresc să adresez mulțumiri speciale Părintelui Constantin Necula și maestrului Horațiu Mălăele pentru atenția pe care au acordat-o manuscrisului și pentru gândurile frumoase pe care mi le-au transmis și pe care le veți putea descoperi pe copertă. Părintele Necula a scris o prefață absolut extraordinară pe care am citit-o și recitit-o deja de câteva ori cu mare bucurie.”, a mai spus dr. Vlad Ciurea.

Cartea este disponibilă online la editura Bookzone: bkz.ro/sanatatea-creierului-pe-intelesul-tuturor-lansare

Vă recomandăm și:

Prof. univ. dr. Vlad Ciurea: „Recomand tuturor să scrie cât mai mult de mână”

Dr. Vlad Ciurea, neurochirurg: „lâncezirea”, un nou efect al coronavirusului

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Dezastru: toată Constanța nu mai are apă caldă. A cedat și magistrala 2

Tue Sep 13 , 2022
Locuitorii din Constanța racordați la sistemul centralizat de încălzire nu mai au apă caldă. Marți dimineață s-a oprit apa caldă în treisprezece zone din Constanța, pe magistrala 1. „Urmare a lucrărilor executate pentru modernizarea rețelei de transport ni s-a solicitat închiderea magistralei M1 pentru executare lucrări de modernizare la aceasta. […]
radet