Dragnea, ironizat de sindicaliștii din penitenciare: „Poate te miră că-i olecuță de mucegai sau că-s prea mulți colegi în cameră”

Liviu Dragna în mașină, în drum spre penitenciar (foto: captură România TV)

Liviu Dragnea a fost ironizat de sindicaliștii din penitenciare, după ce și-a petrecut prima noapte după gratii.

Reprezentanţii Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor au trimis un comunicat de presă, în care i se adresează lui Dragnea și în care vorbesc despre condiţiile pe care liderul PSD Liviu Dragnea, condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare, le poate găsi în penitenciar.

Comunicatul are titlul: „Bine ai venit acasă, Liviu”.

„Bine ai venit acasă, Liviu! Mai jos, câteva învățături utile pentru carantină şi pentru cei câţiva ani de după – Iartă maşina aia mioritică în care te-au adus la noua ta casă, dar alta n-am avut. Bugetul mic, sistemul penitenciar subfinantat şi subminat. Ştii matale! Doar te-ai luptat mai bine de 2 ani să ne dărâmi cu tot cu justiţie şi puşcării! Dacă reuşea Tudorel să libereze toţi deținuții, acum făceai puşcărie singur. Toată Rahova era, practic, a ta. N-aţi reuşit, şi-a fost o doar o întâmplare că sluga s-a dovedit nevredincă. Greu eşec! Camera o găseşti aşa cum ai lăsat-o când ai redus de vreo 3 ori banii de investiţii pentru penitenciare în timp ce plângeai şi te smiorcăiai la televizor de mila miilor de infractori condamnați pe nedrept pentru crime, tâlharii, violuri, hoţii şi alte blestemății. O să-i cunoşti mai bine şi-o să plângeţi împreună. (…) Poate te miră că-i cam îngust, ori că-i olecuță de mucegai sau că-s prea mulţi colegi în cameră. Preocupat fiind cu amnistii şi grațieri, deşi aveai pe mână banii ţării, ai uitat să repari pușcăriile şi să le aduci aprope de nivelul vilelor pe care le vedem uneori filmate discret din drona. Nu credeai că ţi se întâmplă şi ţie justiţie”, scrie în comunicat.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv, luni, de magistraţii ICCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Zeci de oameni au strigat „La puşcărie!” când primul autoturism, maşina personală a lui Liviu Dragnea, a ieşit din reşedinţa acestuia din nordul Capitalei, luni după-amiază. Autoturismul are geamuri fumurii, care erau şi acoperite cu perdeluţe. Câţiva bărbaţi chiar au lovit maşina lui Liviu Dragnea.

O a doua maşină a părăsit reşedinţa lui Liviu Dragnea, la aproximativ 20 de minute după ce primul autoturism a plecat. Dragnea se afla în a doua maşină, care era a poliţiştilor care au venit să pună în aplicare mandatul de executare. El era îmbrăcat cu o cămaşă în dungi, iar în buzunarul de la piept avea cartea de identitate, după cum s-a văzut în imaginile transmise de televiziunile de ştiri. Liviu Dragnea a fost dus la Penitenciarul Rahova.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Greenpeace România îi invită pe copii, de ziua lor, pe nava Rainbow Warrior

Tue May 28 , 2019
De ziua copilului, Greenpeace România îi invită pe cei mici în Portul Constanța, unde va fi ancorată nava Rainbow Warrior. Pe 1 iunie, vizitatorii sunt invitați la tururi ghidate pe navă, unde pot învăța despre istoria impresionantă a navei și discuta cu echipa Greenpeace despre problemele de mediu care ne […]

V-ar putea interesa și: