Dragoș Pătraru despre prefectul Ioan Albu: „A fost condiție la concurs să fii analfabet?” VIDEO

dragos patraru ioan albu
Dragoș Pătraru și Ioan Albu

Dragoș Pătraru, realizatorul emisiunii „Starea Nației”, de la TVR, l-a criticat în termeni extrem de duri, dar și amuzant, pe prefectul județului Constanța, pe care l-a numit „o mândrețe de prost”.

Pătraru a prezentat imagini de la Ziua Constanței, unde prefectul a urcat la microfon și a citit câteva cuvinte de pe o foaie. Sau, mai bine, spus, a încercat să citească.

„Doamne! Ăsta e prefectul Constanței? A fost condiție la concurs să fii analfabet? Ce mândrețe de prost! Deci domnul prefect, da? Adică, așa cum se spune, reprezentantul Guvernului în teritoriu. Doamna Dăncilă, cred că sunteți atât de mândră de el, nu? Cum citea el de pe hârtiuța aia împiedicat, așa, ca la carte. La clasa I, copiii citesc mai cursiv”, a spus Dragoș Pătraru.

Realizatorul emisiunii „Starea Nației” a mai descoperit că discursul prefectul este o compilație de informații luate cu copy paste de pe internet. Un plagiat, cu alte cuvinte.

Constanța 100% a scris, recent, despre faptul că prefectul Constanței nu a formulat apel, în termenul stabilit de lege, într-un caz extrem de important, cu consecințe grave. Detalii AICI.

Ne întrebăm cum poate să reprezinte județul o persoană despre care chiar Televiziunea Română spune că citește mai prost ca un copil de clasa I?

Mai jos puteți urmări secvențele din emisiunea „Starea Nației” în care Dragoș Pătraru vorbește despre prefectul Ioan Albu.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

DONEAZĂ SÂNGE și primești un bilet gratuit la NEVERSEA sau UNTOLD. Caravana ajunge în șapte orașe

joi mai 24 , 2018
UNTOLD ȘI NEVERSEA LANSEAZĂ ASTĂZI A PATRA EDIȚIE A CAMPANIEI DE DONARE DE SÂNGE, BLOOD NETWORK.   De la o ediție la alta, campania BLOOD NETWORK inițiată de organizatorii festivalurilor UNTOLD și NEVERSEA se dezvoltă puternic, atât în privința numărului de oameni care donează sânge în centrele fixe cât și […]
neversea untold donare sange

V-ar putea interesa și: