Dragoste pentru 100 de lei pe varianta Constanței

Fotografie cu caracter ilustrativ

La data de 1 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor de proxenetism și prostituție, precum și a traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise, pe bulevardul Aurel Vlaicu și în cartierul Tomis Nord.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991, în valoare totală de 12.000 de lei.

Totodată, a fost constatată o infracțiune de ultraj contra bunelor moravuri.

„Astfel, la data de 1 iunie a.c., în jurul orei 22.35, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au identificat un bărbat, de 23 de ani, și o femeie, de 24 de ani, care întrețineau raporturi sexuale în apropierea intersecției dintre bulevardul Aurel Vlaicu și strada Dispensarului, în schimbul sumei de 100 de lei.”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Alte acțiuni ale polițiștilor constănțeni

La data de 1 iunie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Constanța au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, în comuna Valu lui Traian.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 4.000 de lei, dintre care 7 la O.U.G. 195/2002 și 5 la Legea 61/1991.

Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării, 1 permis de conducere.

La data de 1 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Cu această ocazie, au fost legitimate 14 persoane și au fost verificate 4 locații publice.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 1 sancțiune contravențională la O.U.G. 195/2002, în valoare de aproximativ 580 de lei.

La acțiune au participat și jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța, precum și polițiști locali de la Poliția Locală Eforie.

La data de 1 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia – Biroul Ordine Publică au desfășurat o acțiune pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 8 sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991, în valoare totală de aproximativ 2.000 de lei.

La data de 1 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului  Ovidiu au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 700 de lei, dintre care 3 la Legea 61/1991 și 1 la O.U.G. 195/2002.

La data de 1 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor de proxenetism și prostituție, precum și a traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise, pe bulevardul Aurel Vlaicu și în cartierul Tomis Nord.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991, în valoare totală de 12.000 de lei.

Activități preventive

La data de 1 iunie a.c., polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat acțiuni de prevenire a furturilor și a infracțiunilor comise cu violență, în rândul persoanelor aflate în stațiunea Mamaia.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 comentarii la “Dragoste pentru 100 de lei pe varianta Constanței

  1. Toata lumea stie de intelegerea politiei cu parasutele si pestisori de acolo .. cum apare „clientul” pestele suna..vin si astia de sunt platiti degeaba , dau o amenda si vai doamen ce activitate au ei .. incat apar la ziar.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Taxa de pod a fost suspendată. Marian Crușoveanu, deputat PNL: „Avem nevoie de anularea completă”

vin iun. 2 , 2023
Taxa pentru traversarea podului de la Fetești a fost suspendată de la 1 iunie 2023. Marian Crușoveanu, deputat PNL, atrage atenția asupra faptului că aceasta trebuie să fie anulată complet. „Este un sentiment extrem de plăcut ca, după 20 de ani, să vezi că bariera de la Fetești se ridică fără a […]
taxa-pod-marian-crusoveanu

V-ar putea interesa și: